WELCOME TO MY BLOG

WELCOME TO MY BLOG

Friday, 6 May 2011

MAHARAJA LAWAK ASTRO~


Nak habaq mai sikit ni.......Feveret rancangan aku....malam ni dah masuk mingu ke-6 dah berlangsung....rancangan ni menghimpunkan sume finalis2 Raja Lawak dari edisi pertama sampaila edisi ke-5....Tp yg betul2 menyerlah confirmlah team feveret satu Malaysia team Jozan! Diowng ni kalau melawak abes pecah perut owg coz lawak2 diowng ni betul2 xdiduga & betul2 berlainan dr lawak2 konvensional yg pelawak2 slalu wat....


Tapi Pelawak2 lain mcm Team Sepah...NabiL...Jambu & BaLas pun Haibattt gak! tp yg peliknya camner lah Amir ( I'm Sorry ) tu leh ada ramai owg yg mengundi smpai minggu ke-6 pun dia stiLL ada....Pelik2! huhuhuhu! papepun meh enjoy Persembahan JOZAN dalam minggu ke-4 yg lepas....memang terbaeeekkk!

No comments: