WELCOME TO MY BLOG

WELCOME TO MY BLOG

Friday, 6 May 2011

Perjalanan ALPHA UNITED FC - Part 4

Ogos 2010 Alpha United hantaq lagi team join Piala dr.hamzaid......dah jadi macam acara tetap setiap sem dah...maklumlah...xnak ngalah dgn rival punya pasal kitaowng joinla....hehehhe! utk edisi ke-4 kali ni...Aku telah gabung dgn Team Alpha United Junior yg edisi ke-2 punya....diowng da kira senior da masa ni coz dah sem 3...Team kitaowng terdiri drpada  Aku, Lenny, Din, ND, Emi & Wan Kokdiang!

Dari kiri : ND, Lenny, Wan, Emi, Din & Aku

KENAPA kitaowng pakai jersi BraziL? sbb edisi kali ni Penganjur create tourney Piala dr.hamzaid bertemakan PIALA DUNIA 2010...and ati sgt2 srunuk coz diundi dapat team feveret iaitu BrazIL waka2! hehehe! team Junior kitaowng lak dapat Team South Korea~

Muka sedih dapat Naib Juara utk kali ke-2 berturut2 


utk Edisi kali ni.....Team Alpha United Senior berjaya melangkah ke FinaL wat kali ke-4 berturut2....tapi kali ni kitaowng kalah 1-0 pada masa kecederaan dgn team Rival terkuat kitaowg iaitu KICKERS FC...mungkin dah xde rezeki time tu tp aku syukur coz skali lagi dinobatkan sbg pemain terbaik Piala Dr.Hamzaid utk edisi ke-4....Anugerah disampaikan oleh penganjur kejohanan iaitu Mr.CK~

Anugerah Pemain Terbaeeekk Piala Dr.Hamzaid edisi ke-4

No comments: