WELCOME TO MY BLOG

WELCOME TO MY BLOG

Saturday, 7 May 2011

Kosmo ohh Kosmo!

Ermmm......Hujung bulan ni de event Kosmo kat Putrajaya....rasa xsabar nak tggu event tu dtg....dalam hati nak join Futsal skali....tapi terpaksa gak ar fokus kat Tournament PS3 waktu tu sbb xde team futsal....sume balik kampung...huhuhuhhu....

Ermmm......aku frust lah dgn Kosmo ni....cara pendaftaran dia macam pe ntah...susahkan owg betul....mcm2 lak kena wat....kowang bayangkanlah de mcm2 step nak daftar dalam event Kosmo tu..slalu aku join Tourney2 WE2011 sng je xde masalah.....(Sbb Organizer dah kenal aku....huhuhu).... KENAPA aku kata susah? kowang tgk pic bawah ni....

Perkara yg melecehkan....huhu
Macam2la dia suruh wat.....rasa kemalasan yg teramat sgt...dah la susah nak cari Ambank kat bandar somban ni....adoiyaaiiiii! ada sape2 ke leh tolong aku?hahahah!

No comments: