WELCOME TO MY BLOG

WELCOME TO MY BLOG

Saturday, 7 May 2011

Melayu Anti Melayu?


Apa kejadahnya pasal Futsal je leh muncul group yg cumel2 camni...hehehe! Rasa nak kelakar pun xsng ati....xnak rasa kelakar pun susah nak sng ati...aku pun xtau pe aku melalut sgt ni....tp yg pentingnya kewujudan group ni membuatkan saingan2 dalam Piala dr.Hamzaid menjadi semakin sengit dan membara2 apinya....keh3!

Bukti Link :  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_202491236446213

Den xtau lah kenapa desperate sgt diowng sume ni nak anti2....kalau ye pun xsuka seseorang individu yg suka berfutsal (AKU LER TU) .....xkan lah sampai nak anti2 seluruh team Alpha United? Kami menang secara bersih dan bergaya2 tau...hehehehe....mungkin inilah realitinya....amik contoh Man Utd ckupla....brapa byk Piala diowng dah menang sampai ramai Rival terkumpul?hehehehe.....So kami Team Alpha United anggap ni sbg satu langkah positif dalam menhangatkan lagi saingan Piala Dr.Hamzaid....Tp tulah jadi typical sgt pun xleh gak diowng ni...xleh bawa ke mana pun kan? papepun suka ati kowangler...JANJI kowang bahagia dgn pengikut2 kowang yg ramai sgt2ler tu....hehehehehheheh! Go Go Alpha United!

2 comments:

ComplicatEd^Ones~ said...

hehehhe! go pOjie!!~ go pojie!! nak i wat "pompom" gul kah?? hehehhee
lex la der... biase la org dengki2 nieh..but dr gaye cite..kowang ni cm siyes gilerrrrr je berfutsal.. futsal je kot..siap mention2 name legend nih..
aishhh~ takpe la.. wish u best of luck "mr.trainer"

kirua77 said...

Hehehehehe....Futsal feveret dak2 area sini....so lama2 leh jd siyes ar bila asyik 1 team je slalu masuk final..mesti de owg dengki..hehe